DT Centrale, uw taxibedrijf voor de regio Delft & Den haag, Rotterdam, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Ypenburg en het Westland

Heeft u direct een taxi nodig?

015 200 21 77 Reserveer direct

Diensten

Meer informatie over de diensten van Delftse taxi centrale

Bij DT Centrale kunt u terecht voor uiteenlopende vervoersdiensten. We zetten ze hieronder voor u op een rijtje.

> Taxi of toch liever een taxibus

Behalve luxe 4- en 5-persoonstaxi’s rijden er ook 8-persoons taxibusjes met extra bagageruimte voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer. Ideaal als u met meerdere mensen op pad wilt. Wilt u een taxi of een taxibus bestellen? Dat kan via de website van Delftse taxi centrale of telefonisch op 015 - 200 21 77. U bent dan verzekerd van vervoer voor uw hele gezelschap. Bij het bestellen van uw taxi kunt u aangeven met hoeveel personen u bent. DT Centrale zorgt dan voor een passende taxi.

Taxi naar Schiphol of andere luchthavens

Delftse taxi centrale helpt u graag om zorgeloos en op een prettige manier uw vakantie of zakenreis te starten. U kunt daarom ook bij DT Centrale terecht voor een taxi naar Schiphol of naar een andere luchthaven.

U kunt bij ons terecht voor luxe 4 persoons voertuigen waar 3 grote koffers en uw handbagage makkelijk in past. Daarnaast helpen wij u ook graag aan een taxi naar Schiphol wanneer u extra ruimte nodig heeft voor uw bagage, kinderwagens, vakantiespullen of wat dan ook. Hiervoor hebben wij 8 persoons taxibussen tot onze beschikking.

Voor vervoer naar de onderstaande luchthavens hanteren wij scherpe prijzen bij reserveringen die 24 uur van te voren worden gemaakt.


- Schiphol Airport
- Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven)
- Eindhoven Airport
- Vliegveld Zaventem Brussel in België
- Frankfurt Airport, Duitsland
- Düsseldorf Airport, Duitsland
- Parijs Charles de Gaulle, Frankrijk

Wilt u meer informatie of een taxi naar Schiphol of een andere luchthaven bestellen? Dat kan via de website van Delftse taxi centrale of telefonisch op 015 - 200 21 77.

> Groepsvervoer

Bent u op zoek naar groepsvervoer van meer dan 4 personen? Dan kunt u bij Delftse taxi centrale een 8 persoons taxibus bestellen. Bent u met meer dan 8 personen? Dat is voor ons geen probleem, wij beschikken over meerdere taxibussen die wij voor groepsvervoer kunnen inzetten. Vanuit Delft, Schipluiden, Den Hoorn, Naaldwijk, Maasdijk, Maasland, De Lier, Wateringen, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en Ypenburg zorgen wij voor het vervoer van uw groep naar uw bestemming.
Wilt u meer informatie over groepsvervoer of een taxi of een taxibus bestellen? Dat kan via de website van Delftse taxi centrale of telefonisch op 015 - 200 21 77.  

 

  • Delftse Taxi Centrale

  • Al jarenlang zijn wij het vetrouwde adres voor al uw taxiritten in Delft e.o.
    Wij staan onze klanten garant dat zij op een veilige en comfortabele manier van en naar hun bestemming arriveren.

    015 200 21 77 info@dtcentrale.nl

© 2015 Delftse Taxi Centrale
website door dgwreclame.nl